Een fokker  

U bent op zoek naar een fokker, maar welke?

Wij zijn echte hobbyfokkers. Wij fokken Oud Duitse Herdershonden omdat we het een leuk, wat zeg ik, heel leuk ras vinden. Het is bij ons puur om het plezier gedaan. Wij vinden dat onze honden bij ons gezin horen en dus ook in huis moeten leven. Ook een eventueel nestje zult u bij ons in huis aantreffen. 

Wij hebben nu twee teefjes. Moeder en dochter. De moeder heeft ondertussen twee nestjes gehad en daarmee is zij wat ons betreft ruimschoots vertegenwoordigd voor wat betreft nazaten. Dochterlief mag nu een nestje hebben. Dit gaat met veel geduld en zorg. Wij houden het welzijn van de teef dan ook continu in de gaten. Haar welzijn gaat bij ons voor.

Hoewel u, mocht u bij ons een pupje kopen, volledig eigenaar wordt, toch zien wij de pups als `onze` honden. Net zozeer als dat u een leuk pupje zoekt, zozeer zoeken wij leuke baasjes.

Wij doen onze uiterste best om op verantwoorde wijze de Oud Duitse Herdershond in Nederland een grotere bekendheid te geven. De hond is eerlijk, betrouwbaar en zeer behulpzaam. Kortom een fijne gezinshond die staat voor het gezin waarvan hij of zij deel uit maakt. Mocht dit uw interesse gewekt hebben, maak dan eens een afspraak en kom langs.